Välkommen

Välkommen till www.matochdessert.se

 Follow on Bloglovin

Nyhetsbrev

Kylig väder? Något som värmer!

Då jag var ute idag kände jag hur kylig det började bli, händerna började kallna och hela jag frös. Jaha det är nog bäst att ta fram vinter kläder tänkte jag för mig själv. Ni har väl hört ordspråket "Det finns ingen dålig väder bara dåliga kläder", sååå sant säger jag bara. Oftast klagar man tyvärr på vädret men egentligen borde man fråga sig själv innan man går ut, har jag klätt mig så att jag inte kommer att frysa....

I vilket fall som helst, när jag var framme hos mina kära föräldrar och syskon ville jag laga något värmande och samtidigt enkelt. Det fick mig bara på en tanke, soppa såklart! Soppan som jag lagade, lagades utan recept då jag helt enkelt blandade ingredienser som jag tyckte passade bra ihop. Måste bara rekommendera er att testa denna kryddiga soppan för den blev hur god som helst. Eftersom jag inte hade något specifikt namn på denna soppa så fick den kallas för "kryddig linssoppa"

När den var klar så serverade jag den tillsammans med bröd. Vill ni prova denna soppan så är ni välkomna att klicka vidare till recept. Just nu har vi inte lagt upp receptet men håll utskik för vi kommer att göra det så fort som möjlig.

 

                                          img-1100.jpg 

 

                                                 

24 nov 2013

<